Laukaan Puhtaanapito
NaviLeft Yritysesittelymme Palvelumme Ohjeita Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja NaviRight
Isot kuvat
LeftBar

LAUSUNTO JÄTEHUOLLON JÄRJESTÄMISESTÄ (huhtikuu 2017)Highslide JS

Tämä jätehuollon kuuma peruna on nyt ratkaisua vailla. Me paikalliset jätekuljetusyritykset haluamme palvella asiakkaitamme edelleen ilman, että meidät on kilpailetettu hengiltä. Kilpailutuksen jälkeen tuskin roskapönttösi saa olla enää pihassa vaan joudut raahaamaan sen ison tien varteen, tai maksat ylimääräistä kaikesta "palvelusta" mitä tähän asti olemme tarjonneet sinulle samaan hintaan.

Mikä parasta, jos palvelemme sinua huonosti, voit vaihtaa toimijaa. Kunnan järjestämässä jätehuollossa sitä et enää pysty tekemään, vaikka kuinka valitat palvelusta.

Kiitos kaikille kantansa ilmoittaneille.

 

Enemmän tai vähemmän asiapitoista tietoa löytyy nyt myös Facebookista.

 
 

 


Yritysmintamme alkoi vuonna 1985, jolloin toimimme Laukaan Kiinteistöpalvelunnimellä. Nykyinen Laukaan Puhtaanapito Oy -nimi otettiin käyttöön vuonna 1999.

Toimipaikkanamme on Laukaan asemalla ja pääasiallisin palvelualueemme on Laukaa.
Toki asiakkaitamme löytyy myös lähikunnista ja vuokravessojen kanssa kuljemme pitkissäkin reissuissa.

Käytössämme on neljä pakkaavaa jäteautoa, joista yksi kerää ainoastaan kuivajätettä. Yksi auto kerää vuoropäivinä myös paperia, pahvia/kartonkia tai energiajätettä. Meillä on kaksi monilokerikkoautoa jotka keräävät biojätteen ja kuivajätteen samalla reissulla, omiin lokerikkoihinsa. Llisäksi jaksottain kerätään metallia ja lasia. Loka-auto ja vaihtolavakuljetukset ovat liikenteessä joka päivä.

Toimistoasioissa sinua palvelee Satu Väisänen

RightBar
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Laukaan Puhtaanapidon kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi